torsdag 16 juli 2009

Ska ni säga

Nu är ju inte jag någon expert, men omdefinierade inte den Anglikanska kyrkan också kristendomens "elementära kristna antropologin". Och man kanske också säga att det är sunt att omvärdera 2000 år gamla idéer då och då.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3213797.svd

2 kommentarer:

  1. Hej jag håller emd Dig!
    Jag är varken expert eller gay men en liten reflektion har jag...
    Med tanke på vissa engelska biskopars åsikter om att det är OK att muslimer lever under sharia lagar även i Storbritannien (och jag antar övriga Europa) kanske den svenska kyrkan borde fråga anglikanerna om det är OK om homobröllop sig om de anväder en burka!
    Stå på er i svenska kyrkan!
    Larsa

    SvaraRadera
  2. Ni i gaymaffian kan verkligen att ta saker ur dess proportion. Det ni svenska queers måste fatta är att Sverige är rätt ensamt om sin talibanliknande fanatism vad gäller radikala ståndpunkter, och ute i världen så är Sverige del av bara 8 länder som delar denna vidriga syn - alla andra 180+ länder delar inte denna syn på äktenskap, och med ett islam med 600.000+ följare i Sverige, så ser det rätt mörkt ut för er homos och homosförespråkare...och kom ihåg, radikaler och homos i Sverige och utlandet förökar sig bokstavligen och bildligt talat uruselt. Tiden och demografin är emot er. Tack och lov blir homofanatismen en parentes i världens historia - och inte minst: en biologisk dead-end, om du fattar vad jag menar, hehe

    SvaraRadera